Vi sætter, i lystfiskerafdelingen, kammeratskab og fælles fisketure meget højt.

Vi arrangerer hvert år 25-30 fisketure, både herhjemme og i udlandet, der dækker alle former for fiskeri.
 
Her er et Link til vores hjemmeside

Støvring Mellerup Idrætsforenings lystfiskerafdeling tæller ca. 70 medlemmer, fordelt blandt senior og junior fiskere. Vi er ikke en forening der råder over dyrt købt fiskevand, men vi mener vi har Danmarks bedste, til fri afbenyttelse, lige uden for døren, nemlig Randers fjord.

På fjorden kan der dyrkes alle former for fiskeri. Lige fra fiskeri med prop og orm, over bundsnørefiskeri, til trolling eller dørgning efter havørred og laks og i sæsonen også hornfisk og makrel. Er man mere til fluefiskeri er der også rig mulighed for dette, da fjorden mange steder er temmelig lavvandet og vadning er en mulighed

Vi sætter, i lystfiskerafdelingen, kammeratskab og fælles fisketure meget højt. Vi arrangerer hvert år 25-30 fisketure, både herhjemme og i udlandet, der dækker alle former for fiskeri.

Foreningen råder både over et lille sommerhus ved fjorden samt en båd med motor der kan benyttes af foreningens medlemmer. Derudover er SMI`s lystfiskerafdeling medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, der taler lystfiskernes sag, Gudenåens Ørredfond, der arbejder for havørreders ve og vel i Gudenåen samt Gudenåsammenslutningen, der arbejder for at få laksen tilbage i Gudenåen.

Skulle du, efter at have læst dette, fået lyst til at blive medlem af lystfiskerafdelingen, skal du rette henvendelse til Jan, så sørger han for resten.

Ved indmeldelse bliver man samtidig medlem af DSF og modtager medlemsbladet Sportsfiskeren 10 gange om året. Der er igennem DSF mulighed for at opnå en del rabat på feks. hytteleje, fiskekort, indgangsbiletter og færger.

SMIFF | Pilevej 6 Harridslev | 8930 Randers |