Nu med Pølsevogn!
Vil du være en del af Team Pølsevogn?

Link til facebook

opdateret 30.04.2024
Cafeteriet i Korshøj hallen nu også med Pølsevogn!

Der er fantastisk opbakning som SMIFF har modtaget til at overtagelse af driften af cafeteriet og nu med Pølsevogn ved banerne.

Cafeteriet har åbent mandag - fredag fra 17-21. Selvom mange af indendørs aktiviteterne er stilnet af, har vi valgt at vi holder åbent mandag til fredag 17-21 indtil sommerferien som et forsøg på at finde ud af hvad er behovet. Når vi kommer til sommerferien er vi blevet meget klogere og så har vi nogen erfaringer (data) at se tilbage på.

For at få flere kunder i Cafeteriet er hallen lejet hver fredag fra 17-21 til fri leg for legebørn i alle aldre og så er der brætspil i cafeteriet. I ulige uger tryller Jan et par ekstra retter frem på menuen:-). Fortæl det vidt og bredt og kom og leg med os!!!

Vi har plads til flere til flere frivillige i Cafeteriet og pølsevognen. Det er hyggeligt at være flere på vagt sammen!

Planlægning af vagter til cafeteriet sker gerne 1 + 1½ måned på forkant. Meld straks ind hvis der er datoer som ikke passer og tag gerne en anden "Ledig vagt". Der må meget gerne byttes mellem hinanden, bare der huskes at give besked til Tovholder så det store regnskab bliver retvisende.

Følgende ting som I brugere af hallen skal være opmærksomme på
Kantinen er bemandet fra 17.00 - 21.00 fra mandag til fredag fra mandag dog ikke på helligdage som udgangspunkt.

Hvis der er ønsker udover dette tidsrum vil vi gerne høre om det, og ved fælles hjælp finder vi på en løsning.

Vigtigt! Det forventes at den ansvarlige for aktivt kontrollere at bookingerne af Hallen og Kantinen er korrekt og ved ændringer meddeler dette til Centerleder og Tovholder snarest så der enten kan blive sat folk på eller taget folk af.

Bookning af Hal
Bookning af Hallen foregår som altid hos Frank. Husk at sende mail til kantinen.smiff@gmail.com hvis dit arrangement kræver at der skal bemanding på kantinen
Hvilket tidsrum ønskes kantinen åben i?
Sørger afdelingen selv for personale eller er det de frivillige fra kantinen som skal træde til?
Hvor mange mennesker forventes at komme?
 
Korshøj idrætscenters kalender

Nedenfor er der en masse forskellige kalendre som vi vil gøre vores bedste i at opdatere så alle kan følge med i hvad der forgår indendørs og udendørsaktiviter i Korshøj idrætscenter.
 
"Cafeteriet holder åbent"
I denne kalender kan de se at cafeteriet er blevet booket til at holde åbent.
Det er de tidsrum som Tovholder er informeret om at kantinen ønskes tilgængelig. Hvis dette ikke stemmer overens med ønsker skal Tovholder (kantinen.smiff@gmail.com ) have det af vide hurtigst muligt så vi kan finde en løsning.

"Åbne arrangementer"
I denne kalender kan du se om der er nogen åbne arrangementer i hallen dvs. at der åbent for offentligheden gratis eller med betalt entre. Bemærk at der godt kan være et lukket arrangement som ikke er oplyst i kalenderen da det er et lukket arrangement f.eks. klargøring til Halbal/Kandis og andet.

”Ledige vagter”
Cafeterievagter som endnu ikke er besat, dvs. at alle kan byde ind og sige der hjælper jeg gerne til. Der står et tal foran, det betyder at dagens vagt består af x antal personer, og på disse må man meget gerne melde ind hvis man er 13+ da der vil være en 18+ på vagten til at varetage alkoholsalg.  
 
"Booking af mødelokale"
I denne kalender kan du se om mødelokalet er optaget. Hvis du gerne vil booke lokalet send da mail til kantinen.smiff@gmail.com og lokalet vil blive booket til jer.

"Udendørs aktiviteter"
Denne kalender er pt. opdateret med fodboldafdelingens træninger og kampe.

"Pølsevognen er på banen"
Lige om lidt vil det fremgå hvornår at pølsevognen holder åbent, indtil det sker hold da øje med opslag på facebook.

I denne kalender er alle af de ovenstående.

Du kan til eller fravælge dem du gerne vil se ved at :


SMIFF | Pilevej 18 Harridslev | 8930 Randers |