Tilmelding til motionsrummet

For at benytte motionsrummet i SMIFF09 skal man være medlem af foreningen. Dette gøres ved at udfylde nedenstående tilmeldingsformular. Bemærk at vores økonomisystem bruges på tværs af flere forskellige foreninger i Danmark, så hvis du er tilmeldt i andre foreninger kan du nøjes med at bruge dit eksisterende log in. Skulle du have glemt dig login, kan der trykkes på nyt Log-in og der sendes en ny email med ny adgangskode.

 
Tilmelding til SMIFF09 25-01-2016
Tilmelding til SMIFF09 - hvis du er ny bruger

Adgang til motionsrummet

For at få adgang til motionsrummet skal man have fat i en nøglebrik. Der afhentes i Korshøjhallen efter aftale med centerlederen. Der er et depositum forbundet med nøglen på 200 kr. 

For afhentning af nøglebrik kontakt centerlederen på centerleder.korshojhallen@gmail.com, vedhæft evt. faktura for betaling af motionsrummet.

Kontingent til motionsrummet skal betales som beskrevet under abonnementer.


Abonnement uden holdtræning

Holdet er for deltager som er fyldt 15 år, og som gerne vil have muligheden for at træne frit i motionsrummet alle dage inden for åbningstiderne. (åbningstider kan ses under abonnement tilmelding.
 

 
Handelsbetingelser abonnementkøb

Ved tilmedling til motionsrummet køber man automatisk et fortløbende abonnement. Det betyder at når man har tilmeldt sig, så bliver abonnementet automatisk trukket for hver måned. Man skal altså aktivt frameldes sig motionsrummet såfremt at man ikke vil benytte sig af tilbuddet. 

Der bliver afsendt en faktura via email for hver gang der foretages en fornyelse af abonnement.

Husk at afmelde et gammelt kort og tilmelde det nye ved bankskift, tyveri etc.

Læs mere om abonnement handelsbetingleser her...


Opsigelse abonnementkøb


Ønsker du at opsige dit aboonoment venligtst følge denne guide.

https://www.conventus.dk/support/brugervejledning.php?id=29603


 
SMIFF | Pilevej 18 Harridslev | 8930 Randers |