HOLD

Opstart af nye hold 

 

Ryghold
Mandag kl. 18.00-19.15.
Sted: Opvarmningsrummet i Korshøjhallen, Harridslev, 8930 Randers NØ.
Pris: 450 kr
Instruktør: Heidi.

Rygholdet er for dig, som gerne vil have en sundere ryg. Der vil på holdet være fokus på, hvordan du gennem den rette træning og de rette øvelser kan få en stærkere ryg hele livet.

OBS! Når du tilmelder dig et Sundhedshøjskolehold, siger du samtidig ja til at være en del af et hold. Et hold hvor vi sammen hjælper hinanden med at skabe nye goder vaner til et aktivt liv med færre rygproblemer. Derfor skal du være indstillet på at møde op og deltage aktivt på holdet, og du skal være villig til at træne hjemme mindst en gang yderligere om ugen.
Mød op omklædt kl. 18 og vær 
klar til træning (der er omklædningsrum i hallen).

Der betales ved tilmeldingen (under fanebladet tilmelding). 

Hvis der ikke er flere pladser, kommer man på venteliste og vil blive kontaktet hvis der bliver en plads.
Når du tilmelder dig holdet, giver du samtidig tilsagn til at modtage emails med informationer om holdet samt nyhedsbreve fra Sundhedshøjskolen. 


 

Rigtige mænd - styrke og kondi 
Onsdag kl. 19.30-21.00.
Sted: Korshøjhallen, Skolevænget 3, Harridslev, 8930 Randers NØ..
Pris: 450 kr
Instruktør: Heidi. 

På dette hold lukkes dørene for alle kvinder og bedre halvdele - her er der kun adgang for RIGTIGE mænd! Med træning, en smule teori og den berømte (og hemmelige!) 3. halvleg er det et super tilbud, hvis du er mand og gerne vil sætte fart på bevægelsen og en sundere livsstil. 


OBS! Når du tilmelder dig et Sundhedshøjskolehold, siger du samtidig ja til at være en del af et hold og et fællesskab. Et fællesskab hvor vi sammen hjælper hinanden med at skabe nye goder vaner og en sundere livsstil. Derfor skal du være indstillet på at møde op og deltage aktivt på holdet alle gange, og du skal være villig til at træne på egen hånd mindst en gang yderligere om ugen. 

På mødedagene mødes vi omklædt kl. 19.30, 
klar til træning (der er omklædningsrum i hallen).

Der betales ved tilmeldingen (under fanebladet tilmelding).

Hvis der ikke er flere pladser på holdet, kommer man på venteliste og vil blive kontaktet, hvis der bliver en plads.
Når du tilmelder dig holdet, giver du samtidig tilsagn til at modtage emails med informationer om holdet samt nyhedsbreve fra Sundhedshøjskolen.Styrke og kondi for alle 
Onsdag kl. 18.00-19.15. 
Sted: Korshøjhallen, opvarmningsrummet (som ligger på langsiden i hallen). Skolevænget 3, Harridslev, 8930 Randers NØ. 
Pris: 450 kr for sæsonen            
Instruktør: Heidi. 

Holdet er for dig, der tidligere har været deltager på enten livsstils- eller ryghold under Sundhedshøjskolen. Holdet kaldes også fase 3-hold.

Træningen vil hver gang bestå af varierende konditions- og styrketræning, og det tilpasses, så alle kan være med. 

Eksempler på træningsformer: Styrketræning i motionscentret, træning på måtte med bolde, vægte og elastikker, cirkeltræning, lege, TABATA mm. Der er selvfølgelig også opvarmning og udstrækning hver gang. 

Holdet er en fortsættelse af Sundhedshøjskoleholdene, og niveauet kan tilpasses den enkeltes udgangspunkt og ambitionsniveau, da der hver gang vil være flere muligheder for at vælge mellem forskellige former for træning.  


 

Udendørs sommerhold
Onsdag kl. 18.30- 20.00  (start ved minimum 8 deltagere).
Sted: Fodboldbanen ved Korshøjhallen. 
Pris: 100 kr for sæsonen.            
Instruktør: Heidii

Dette hold er for dem, der gerne vil fortsætte træningen hen over sommeren, så formen holdes ved lige. Vi træner udendørs i omgivelserne omkring Korshøjhallen, og træningsformen vil variere fra gang til gang. Træningen tilpasses, så alle kan være med uanset alder og træningsniveau. Målet er at få motion og frisk luft samtidig med, at vi har det sjovt. 
Hvis vejret en dag er meget dårligt, er der mulighed for at flytte træningen indendørs, men som udgangspunkt er vi altid ude. Der vil dog være mulighed for, at man kan få lov til at gå i fitnessrummet i hallen, hvis man ikke har lyst til at være med til den træning, der er planlagt. Der er også mulighed for at tilkøbe fri træning i fitnessrummet alle ugens dage - det koster 85 kr./mdr.

SMIFF | Pilevej 18 Harridslev | 8930 Randers |