Velkommen til Mellerup Havkajak - Vi er en del af SMIFF

 

Mellerup Havkajak er en aktiv klub, hvor vi vægter friluftsliv og fællesskab højt.

Med base ved lystbådehavnen i Mellerup har vi et perfekt sted at ro havkajak. I Randers Fjord kan vi altid finde gode ro forhold, næsten uanset vejret. Mellerups beliggenhed ved fjorden giver os mange muligheder for dejlige og naturskønne roture både ind ad mod Randers, ud mod Udbyhøj og til kysten.

Vi roer havkajak hele året rundt. I forårs- og sommersæsonen roer vi hver tirsdag aften og i efterårs- og vintersæsonen søndag formiddag. Det giver mulighed for motion og unikke naturoplevelser året rundt.

At ro havkajak er sund motion – det er også udfordrende, afstressende og ikke mindst sjovt. Vi er en klub med mange fællesaktiviteter og vi planlægger i fællesskab vores Aktivitetskalender. Vi mødes til bl.a. vedligeholdelse af udstyr, træning i svømmehal i vinterhalvåret, tema-hygge-møder, og vi arrangerer endagsture rundt om i landet som f.eks. vores årlige tur til Silkeborgsøerne og længerevarende ture f.eks. til Sverige.

På vores Facebook-side Havkajak Mellerup Info kan du se opslag og stemningsbilleder fra vores aktiviteter og arrangementer. Klubmedlemmer har en lukket Facebook-gruppe, som bruges til tilmelding til aktiviteter og arrangementer, stille spørgsmål om f.eks. udstyr eller komme med idéer til udflugter mv.

Vi har et rigtig godt kammeratskab og vi har plads til flere

Har du lyst til at prøve at ro havkajak i Mellerup Havkajak, kan du komme med på en prøvetur tirsdag aften i forårs- og sommersæsonen ved at kontakte Ole Østergaard på mail: o-estergaard@live.dk. Så er vi klar til at hjælpe og guide dig.

Er du nybegynder, har du mulighed for at låne udstyr – læs mere her, hvor vi har samlet information og gode råd for nye havkajakroer.

Mellerup Havkajak råder over 11 havkajakker med tilhørende udstyr, der frit kan benyttes som medlem via online booking.
                                                 

Natur, stilhed, mindfulness 

Ture, fællesskab, hygge 

Motion, træning, styrke 
Teknik, leg, læring
SMIFF | Pilevej 18 Harridslev | 8930 Randers |