VELKOMMEN TIL FODBOLD 
****************************************************************************************************************************************************
Når du vælger at spille fodbold i SMIFF, kan du altid starte med nogle prøve træninger for at finde ud af, om det er noget for dig.
Kontaktoplysningerne til træneren og træningstiderne kan du finde her på hjemmesiden under Kontakt Fodbold og under Hold -Udendørs og -Indendørs.


Du er velkommen til at kontakte træneren inden træningen, eller bare møde op til en træning.
Den gratis prøvetræningsperiode er max 2 uger, herefter skal der tages en beslutning om man ønsker at forsætte.
Spilleren skal indmeldes og der skal betales kontingent.


Indmeldelse via nedenstående indmeldelsesblanket og kontingent foregår online via Conventus/Tilmelding-og-betaling.
Der kan ikke spilles kamp inden der er betalt kontingent. Spørg endelig din træner eller holdleder, hvis du er i tvivl om noget.


Vi glæder os til at se jer.
Indmeldelsesblanket (40.4 Kb)
Indmeldelsesblanket sendes til Ulla Lehm jpkvin4@mail.tele.dk

****************************************************************************************************************************************************
 
Nytårsappel 2018 Ungdom dreng & pige
 
Søndag den 25. februar 2018 på Albæk Stadion
 

U6 til U11 kl. 10:00 omklædt
 
U12 til U16 kl. 12.30 omklædt
 
Efter appellen serveres pølsehorn og sodavand i klubhuset.
Nye som gamle spillere er meget velkomne.
 
SMIFF09 Fodbold 


Appel Ungdom 2018 (30.1 Kb)
****************************************************************************************************************************************************
Årsmøde lørdag d. 3. marts 2018

Lørdag d. 3. marts 2018 afholder Fodbold årsmøde kl. 11.00 og SMIFF09 afholder generalforsamling kl. 13.00 på Korshøjskolen i Harridslev.
 
Har du ris, ros, spørgsmål, gode forslag til fodboldudvalget, har du lyst til at give en hånd med i forenings-arbejdet, eller ønsker du at opstille til formandsposten / fodboldudvalget - så er der mange gode grunde til at møde op d. 3. marts. 
 
Dagsorden på årsmødet er som følger: 
 
1. Valg af dirigent
2. Formandens beretning
3. Regnskabs- og budgetorientering
4. Indkomne forslag
5. Valg af formand 
6. Valg af udvalgsmedlemmer og suppleanter.
7. Eventuelt
 
 
Indkomne forslag sendes til smiff.fb@gmail.com
 
Der vil være en let frokost fra kl. 12 - 13. Tilmelding til frokost til Søren Simonsen chefenslykke@os.dk 
 
Vi håber at se så mange som muligt!!

Fodboldudvalget 
Årsmøde og generalforsamling 2018 (0.1 Mb)
Vedtægter SMIFF Fodbold (1.3 Mb)
Udvalgsmedlemmer søges til SMIFF09 Fodbold

Vi søger kandidater til fodboldudvalget. 
 
Afdelingen består af 6 medlemmer.
 
Fodboldafdelingen er en afdeling under SMIFF09.

Afdelingen ledes og administreres af en afdelingsledelse, inden for de af SMIFF09 gældende vedtægter, samt indenfor de af koordinationsudvalget godkendte budgetrammer.

Afdelingsledelsen består af en afdelingsformand, en økonomiansvarlig, samt øvrige medlemmer efter afdelingens eget valg.
Afdelingsformanden vælges for en 2-årig periode og udvalgsmedlemmerne vælges for et år ad gangen på det årlige årsmøde i SMIFF Fodbold.

Som formand og medlem bestemmer du selv i hvilket omfang og fokus din funktion har.
 
Der er dog nogle arbejdsopgaver, der ligger naturligt hos formandsposten:
 
 • Komplet overblik og liste over hold, trænere og holdledere til kampfordeler. 
 • Deltage i hovedbestyrelsesmøder. 
 • Træneraftaler/kontrakter. 
 • Er klubbens ansigt ud ad til i hovedforening, DBU mv. 
 • Indkaldelse til udvalgsmøder. 
 • Afholde årsberetning på generalforsamlingen.  
 • Afholde sæsonens afslutningstale til fodboldafslutningen for ungdoms- og seniorafdeling.
 
Vi tænker, at kandidater kan findes blandt alle medlemmer af SMIFF Fodbold, forældregruppen, tidligere eller nuværende spillere, men vi udelukker bestemt ikke personer udenfor afdelingen.
 
Er du interesseret eller har yderligere spørgsmål til posten så ring eller skriv til Susanne G. Jensen på tlf.: 2148 9469 / smiff.fb@gmail.com, eller henvend dig til udvalget. 


 
****************************************************************************************************************************************************
Ellen Offersen fik ved årets lederfest lør. d. 28. jan. overrakt Martin Gammelby’s mindepokal for hendes mangeårige og kæmpe indsats i og omkring fodboldafdelingen.

Ellen er en fantastisk leder, som er fuld af engagement. Hun har altid fulgt og støttet klubbens aktive børn, unge og senior på trods af hun aldrig selv har spillet fodbold.
År efter år har hun været involveret i fodboldklubben, og de poster, hun har været omkring kan ikke tælles på én hånd. Kampfordeler, formand, suppleant for hovedbestyrelsen
og senest økonomi ansvarlig er blot nogle af dem. Som frivillig leder er Ellen en meget kendt og vellidt person og vi er utrolig stolte af at have Ellen med på holdet.

Vi ønsker Ellen et stort tillykke med den velfortjente og flotte pris!!
**************************************************************************************************************************************************

Lørdag d. 28/1 var godt 40 herrer og dame senior spillere mødt op  til nytårsappel i SMIFF fodbold på Albæk Stadion.
Kl. 11.00 stod trænerstaben klar til tage imod gamle såvel som nye spillere.
Efter en let gang træning var der bespisning og orientering om den kommende sæson i klubhuset.

Tak for en rigtig god dag og held og lykke med sæsonen!!


 
**************************************************************************************************************************************************

Opstart af 2017 sæsonen i SMIFF09

Det nye år betyder også en ny fodboldsæson. Fodboldudvalget inviterer til en ny sæson for herrer og dame senior lørdag den 28/1 kl. 11.00 på Albæk Stadion.

Efter en let omgang træning bliver der serveret lidt let frokost sammen med informationer omkring den kommende sæson fra både Herrer og dame siden.

I år vil der være 3 herrer senior hold, med hold i S.3, S.5 og S.6. På damesiden vil der være hold i S1.
Opstarten kommer til at foregå på kunststofbanen i hhv. Dronningborg (mandag 20-21.30) og Helsted (torsdag 19.30-21.00).

Vi håber at se mange spillere til opstarten. Alle "gamle" spillere håber vi naturligvis at se, men del gerne budskabet, så evt. nye interesserede hører om opstarten.

Vel mødt!

Mvh. Fodboldudvalget

Ny Herrer senior og dame senior træner til den nye sæson.

Vi er rigtig glade for, at kunne fortælle, at vi har fundet vores nye trænere til klubbens senior hold.

Jan Espensen stoppede som herretræner efter denne sæson.  Jan har været aktiv træner i mange år, men nu var tiden kommet til, at han skulle være mere hjemme og være morfar for hans 2 børnebørn. Jan har tidlig i sæsonen gjort opmærksom på, at det var hans sidste sæson som træner, og det har vi naturligvis haft stor respekt for, at det var hans beslutning kun at tage et år i SMIFF. Vi er utrolig glade for, at vi har haft Jan i sæsonen og det kan også tydelig ses på resultaterne, da det blev til en flot oprykning for 1. holdet.

Ny mand i spidsen for Herrerne bliver Steffen Skaarup. Steffen bor til daglig i Thorsø og kommer fra et trænerjob i Houlbjerg/Laurbjerg, hvor han har været de seneste 3 år, senest med klubbens serie 3 hold. Før dette har Steffen været træner i Thorsø i en periode på 6 år.
Vi har gennem de sidste måneder haft gode samtaler med Steffen omkring den nye sæson, forventninger, målsætninger og udvikling af spillertruppen. Vi glæder os rigtig meget til den nye sæson og de ideer Steffen kommer med og vi er sikker på det bliver rigtig godt for begge parter.
Steffen glæder sig meget til at begynde som herrer træner i klubben i den nye sæson og vi ser frem til at byde ham rigtig velkommen til nytårsappel.
 
Brian Sommer har ligeledes valgt at stoppe som træner for vores dame senior efter denne sæson. Brian har været dametræner i klubben de seneste 4 år og har været med til at skabe en god stamme på vores 11 mands dame hold. Brian har formået at holde sammen på de unge spillere, så det er en ung stamme der danner vores dame hold. Arbejdet har også båret frugt og Brian kan nu aflevere et hold i serie 1 efter en flot efterårssæson med oprykning. Brian har selv valgt at stoppe som træner, da det blev tid til at prøve kræfter med nye projekter. Vi ønsker Brian held og lykke og siger tak for hans mange år i klubben.

Ny dame i spidsen bliver Heidi Seerup. Heidi har i denne sæson været assisterende træner for Brian og har derfor allerede været inde omkring holdet som træner. Vi har i klubben, gennem sæsonen, arbejdet på at Heidi skulle overtage efter Brian og vi er glade for, at det er lykkedes.
Heidi har stor fokus på det sociale på holdet og i klubben, men har også store forventninger til spillerne – og ikke mindst når de starter sæsonen op i serie 1. Derfor vil fokuspunkterne være konditionstræning samt fysik. Heidi vil gerne have en rød tråd fra vores u15 piger og til vores dame senior, hvilket vi som klub er rigtig glade for og ser det som en vigtig del af udviklingen af vores fremtidige spillere.
Ligeledes glæder Heidi sig til at komme rigtig i gang efter vinterpausen og til at udvikle på spillerne. Vi glæder os også rigtig meget til at Heidi overtager i den nye sæson.

Mvh Fodboldudvalget.
 

Seniorafslutning 2016


Lørdag den 5 november afholdte seniorafdelingen afslutningsfest i Albæk forsamlingshus. En rigtig god aften, hvor der blev hygget og fejret årets resultater. Et år, hvor vi har fået 2 oprykninger, med et damehold der rykkede op i serie 1, mens serie 4 rykkede op i serie 3.

Fodboldudvalget vil gerne sige tak for en rigtig god sæson og ikke mindst tilykke med de to flotte og fortjente oprykninger :)
Nu er der fortjent vinterpause inden den nys sæson starter op igen i det nye år.

Tak for i år og vi ses til en ny sæson i 2017 :)
 


Ungdomsafslutning

Tirsdag d. 21. juni løb årets ungdomsafslutning af stablen. Lidt fodbold, en masse hygge og uddeling af pokaler stod på programmet.
SMIFF’s ungdomsspillere, en masse forældre, søskende og bedsteforældre var med til at gøre denne dag helt fantastisk og heldigvis var vejrguderne med os.

Efter en let omgang fodbold stod trænerne selv for overrækkelsen af pokaler til de mange ungdomsspillere. Derefter samledes alle foran klubhuset, hvor årets drenge spiller Mads Toftgaard Otto fra U11 og årets pige spiller Melannie Nikolajsen U14 blev kåret. Sidst men ikke mindst blev vores mange frivillige trænere og holdledere hyldet for deres kæmpe indsats og alt den fritid de ofrer for SMIFF ungdom.

Her til sidst et stort tillykke til Mads og Melannie som velfortjent blev kåret til årets spiller - og en stor tak til vores træner/leder stab i SMIFF for jeres frivillige indsats, kæmpe engagement og gode samarbejde.

 

Rigtig god sommer!
Fodboldudvalget

Årets ungdomsspiller 2015/2016

****************************************************************************************************************************************************
 
Så fik vi også skudt vores Old-boys'er igang i denne sæson. Det betyder, at alle vores aktive spillere er startet op i denne sæson. Vi håber alle hold får en rigtig god sæson :) 
*******************************************************************************************************
Søndag d. 6. marts blev der afholdt nytårsappel for hele ungdom.
Trods en kold og regnfuld dag mødte en masse spillere op til en let gang træning. Efter træning blev der hygget i klubhuset smiley

*******************************************************************************************************
*******************************************************************************************************

I søndags havde vores Old-boys'erne nytårsappel. Det var en lidt våd fornøjelse, men det gik nu ikke ud over humøret!
En lille gang træning med efterfølgende forplejning i klubhuset, også er sæsonen også igang for Old-boys holdende.

Dermed er alle hold i SMIFF09 nu igang og vi håber på en rigtig god sæson for både ungdom, senior og Old-boys hold.

*******************************************************************************************************

Nytårsappel ungdom piger & drenge lørdag d. 28. februar 2015!

Så fik vi afholdt nytårsappel for hele ungdomsafdelingen i SMIFF fodbold.
Over 40 børn var mødt op kl. 10.00, hvor den første appel startede for U6/U7, U8, U9 og U10 piger og drenge.
Kl. 13.00 startede appellen for U11, U12, U13, U15 og U17 piger og drenge og ca. 75 mødte op.
Vores trænere og ledere var klar til at tage imod gamle såvel som nye spillere til en let gang træning og information om den kommende sæson. Efter 1 times træning gik vi i klubhuset, hvor der blev serveret pølser og sodavand.
 
Tak for en god dag og held & lykke med sæsonen!

 
***********************************************************************************************************

Det er snart tid til den årlige generalforsamling i SMIFF09 samt årsmøder i de respektive afdelinger.

Støt op om klubben og mød op og deltag i årsmødet for din respektive afdeling!
Vi håber der er mange der har lyst til at komme til fodboldafdelingens årsmøde, der bliver afholdt umiddelbart inden generalforsamlingen.
Det er en god mulighed for at hører hvad vi går og laver og komme med evt. spørgsmål.
Skulle der sidde nogen med lyst til at engagere sig i udvalgsarbejdet, er der altid plads til én mere, både til store og små opgaver!

Nedenfor ses indbydelsen til årets generalforsamling:

SMIFF09 afholder generalforsamling lørdag den 7. marts 2015 kl. 13 på Korshøjskolen i Harridslev.

Der vil være en let frokost fra kl. 12 – 13. Tilmelding til Christian på tcthomasen@c.dk.

 

Dagsorden

Valg af dirigent, referent og stemmetællere

1. Forretningsudvalgets beretning

2. Afdelingsformændenes beretning fremlægges skriftligt til orientering

3. Fremlæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse

4. Behandling af indkomne forslag

5. Budgetorientering

6. Valg af formand (i ulige år)

7. Valg af næstformand (i lige år)

8. Valg af HR (i ulige år)

9. Valg af økonomiansvarlig (i lige år)

10. Valg af aktivitetsansvarlig/sekretær (i ulige år)

11. Valg af 2 suppleanter til forretningsudvalget. Valget er for et år.

12. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. En revisor i lige år, og en revisor i ulige år

13. Evt.

 

 

SMIFF´s Støtteforening afholder generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 kl. 19.00 i Klubhuset i Albæk.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

 

SMIFF-afdelingernes årsmøder:

 

Kajak Tirsdag den 17-2-14 kl. 19.30 Cafe Færgestedet Mellerup

Senior Idræt Onsdag den 25-2-14 kl. 11.30 Korshøjhallen Harridslev

Petanque Onsdag den 25-2-14 kl. 19.00 Klubhuset Mellerup

Lystfisker Onsdag den 28-1-14 kl. 19.00 Klubhuset Mellerup

Håndbold Lørdag den 7-3-14 kl. 11.00 Korshøjskolen Harridslev

Motion for Livet Lørdag den 7-3-14 kl. 11.00 Korshøjskolen Harridslev

Fodbold Lørdag den 7-3-14 kl. 11.00 Korshøjskolen Harridslev

Gymnastik Harridslev Lørdag den 7-3-14 kl. 11.00 Korshøjskolen Harridslev

Gymnastik Mellerup Lørdag den 7-3-14 kl. 11.30 Korshøjskolen Harridslev

Badminton Lørdag den 7-3-14 kl. 11.00 Korshøjskolen Harridslev

 

Dagsorden i henhold til vedtægter.

*******************************************************************************************************
Nytårsappel 2015 - ungdom

Så er det blevet ungdommens tur, til at starte den nye sæson op.
Det gælder både piger og drenge hold

Det sker, når der er nytårsappel: 
 
Lørdag den 28. februar
på Albæk Stadion

                                                                
kl. 10:00 (omklædt): U6/U7 – U8 – U9 – U10
 
kl. 13:00 (omklædt): U11 – U12 – U13 – U14 – U15 –U17
 
 
Efter appellen serveres pølser og sodavand i klubhuset.
Nye som gamle spillere er meget velkomne.
 
 
Vel mødt
/Fodboldudvalget
 

*******************************************************************************************************
NYTÅRSAPPEL 2015

Et nyt år er begyndt og det betyder også starten på en ny sæson for SMIFF09.

Dermed er det også blevet tid for nytårsappel for seniorafdelingen, som i år vil være den
 
1. februar 2015
Kl. 14.00 (omklædt)
På Albæk stadion


Som et nyt tiltag i år, vil tirsdagstræningen i februar og marts måned foregå på kunstgræsbanen i Helsted fra klokken 20.30-22.00. Dette gælder både herre og dame senior.

De resterende træningsdage og tidspunkter under opstarten er op til de enkelte trænere.

For den kommende sæson er trænerne for hhv herre og damer:
Herretræner: Jørn Sørensen og holdleder Hans Ole Jensen
Dametræner: Brian Sommer og holdleder Ulla Lehm

Når træningsdage og tider er fastlagt bliver de lagt op på hjemmesiden

Så tag fat i gamle, såvel som nye spillere og lad os få en god start på sæsonen i SMIFF09!

Vel mødt
/fodboldudvalget
 

*******************************************************************************************************
Fodboldafdelingen siger tak for endnu en god sæson, da der blev afholdt seniorafslutning i Albæk forsamlingshus lørdag den 25/10.

Nedenfor ses de spillere der fik pokaler for indsatsen i årets løb. STORT tillykke. Det er fuldt fortjent.

Den nye sæsonen forventes at starte omkring februar måned. Nærmere information omkring dette, kommer når dette er yderligere fastlagt.

Tak for 2014 - vi ses i 2015!
 
7 mands herre (Serie 6)
Nikolaj Christensen
Mikkel Kristensen
Nicklas Pedersen
Træningsflid Herre: Rasmus Mikklesen
Træningsflid Damer: Anna Pedersen
Figther Herre: Johan Pedersen
Figther Damer: Louise Klitte
Fidus Herre: Andreas Kjær
Fidus Damer: Heidi Seerup
Årets kammerat Damer: Anne Dorthe Nielsen
Årets kammerat Herre: Martin Winther
Årets spiller Damer: Mathilde Bernt Andersen
Årets spiller Herre: Daniel Holm
En stor tak til Asta, for al den tid hun bruger i og omkring klubhuset i Albæk for SMIFF fodbold.

Et kæmpe tak for endnu et år - det er altid en fornøjelse at komme til Albæk
*******************************************************************************************************

***********************************************************************************************************

FIVE A SIDE & AFSLUTNINGSFEST
 
for Senior Herrer, Damer, Old Boys og ledsagere
 
Lørdag den 25. oktober 2014 i Albæk
 
Five a side fra kl.16:00 til 17:30 på Albæk stadion / 20,- kr. pr. pers.
 
Der spilles om fine præmier!
 
Efter five a side vil der være mulighed for bad og omklædning, før vi samles til årets afslutningsfest kl. 19:00 i Albæk forsamlingshus.
 
Afslutningsfest kl. 19:00-02:00 (sommertid)

 

Pris: 185,00 kr. inkl. entre, mad og musik

 
I år vil der være dankortmaskine til festen!
 
Tilmelding på liste hos Asta i klubhuset i Albæk eller til:

 
Chanette Christensen   mulle-rollo@cool.dk
Niels Thyboe   niels.thyboe@gmail.com
Susanne Grimm   smiff.fb@gmail.com
     
 
Tilmelding senest 17. oktober 2014
 
Kl. 02:00 (sommertid) bus fra Albæk til Harridslev og med endestation i Randers. Pris: 50 kr. pr. pers. som betales til Ellen Offersen ved bussen.


 
************************************************************************************************************

Indendørsfodbold

Holdtilmelding i DBU's indendørsturnering senest d. 18.09.2014 til Bjarne Clausen - mail: f.clausen@fiberflex.dk

 
***********************************************************************************************************

Træner/ledermøde i SMIFF fodbold onsdag d. 20. august 2014 kl. 18.30 i Klubhuset i Albæk.

Skrivelse sendt per mail d. 15. juni 2014 til klubbens trænere og ledere.

Dagsorden vedhæftet nederst.
Dagsorden træner/leder møde (53.4 Kb)

***********************************************************************************************************

***********************************************************************************************************

Ungdomsafslutning torsdag d. 26. juni 2014 kl. 17.00 Albæk Stadion

Se vedhæftet invitation nederst!!
Invitation til Ungdomsafslutning fodbold (0.2 Mb)

***********************************************************************************************************

Indbydelse fra Randers FC

Randers FC inviterer SMIFF til en spændende hjemmekamp mod FC Nordsjælland fredag d. 2. maj 2014 kl. 18.30.
 
Se vedhæftet indbydelse nederst og tilmeld dig hos din træner/holdleder senest søndag d. 13. april 2014. 
 
Fodboldudvalget udformer en fælles klubtilmelding!!
Indbydelse til Randers FC - FC Nordsjælland (0.4 Mb)

************************************************************************************************************

Nytårsappel 

Lørdag d. 22. marts 2014 fik vi afholdt nytårsappel for de mindste årgange i SMIFF09.
Over 55 børn var mødt op, for at få en god start på deres forårssæson.
Efter en let gang træning var der hygge i klubhuset, hvor der blev serveret pølser og sodavand.
Vi glæder os til at følger spillerne.

Tak for en god dag! 

************************************************************************************************************

Ny klubdragt

SMIFF fodbold tilbyder nu alle sine medlemmer at købe en flot og praktisk klubdragt.
Klubdragten fra Hummel er forsynet med klubbens logo og dit navn. Dragten kan ses i klubhuset Albæk.

For yderligere information kan Chanette Christensen kontaktes på tlf. 2843 1717 – mail mulle-rollo@cool.dk

Bestillingen foregår ved at aflevere nedenstående bestillingsseddel inkl. penge til Chanette senest d. 17. april 2014.  

 
Bestillingsseddel (0.3 Mb)

************************************************************************************************************
Fodboldafdelingens årsberetning 2013
Årsberetning vedhæftet (44.0 Kb)
************************************************************************************************************
Lørdag d. 22. februar fik vi afholdt nytårsappel for U17-, U14-drenge & U18-, U13-piger på Albæk stadion.
Fodboldformand Inge Kristensen bød velkommen til de ca. 40 fremmødte spillere. Efter en let gang træning var
der hygge i klubhuset.

Tak for en god dag!
************************************************************************************************************
Formand søges til SMIFF09 Fodbold

Vi søger kandidater til formandsposten til vores årsmøde lørdag d. 1. marts 2014.
Afdelingen består af 9 medlemmer, hvoraf hovedparten ønsker at fortsætte det frivillige arbejde - dog ikke som formand.
 
Fodboldafdelingen er en afdeling under SMIFF09.

Afdelingen ledes og administreres af en afdelingsledelse, inden for de af SMIFF09 gældende vedtægter, samt indenfor de af koordinationsudvalget godkendte budgetrammer.

Afdelingsledelsen består af som minimum 1 afdelingsformand, 1 økonomiansvarlig, 1 aktivitetsansvarlig og 1 kommunikationsansvarlig, samt øvrige medlemmer efter afdelingens eget valg.
Afdelingsformænd vælges for en 2-årig periode.
De andre medlemmer vælges på det årlige afdelingsårsmøde, der afholdes før generalforsamlingen i SMIFF. Menige medlemmer vælges for et år ad gangen.

Som formand bestemmer du selv i hvilket omfang og fokus din funktion har.
Der er dog nogle arbejdsopgaver, der ligger naturligt hos formandsposten:

 
 • Overblik over antal hold som skal tilmeldes turnering som rapporteres videre til kampfordeler. Gælder både DBU og DGI.
   
 • Opfølgning på restancer.
   
 • Komplet liste over trænere og holdledere til kampfordeler.
   
 • Deltage i hovedbestyrelsesmøder.
   
 • Rekvisitioner.
   
 • Budget. 
   
 • Træneraftaler/kontrakter. 
   
 • Er klubbens ansigt ud ad til i hovedforening, DGI, DBU mv. - og har derfor kommunikationen med disse.
   
 • Indkaldelse til udvalgsmøder.
   
 • Kontakt til talentudvalg i Randers Freja FC.
   
 • Afholde årsberetning på generalforsamlingen. 
   
 • Afholde sæsonens afslutningstale til fodboldafslutningen for ungdoms- og senior-/OB afdelingen.
 
Vi tænker, at kandidater kan findes blandt alle medlemmer af SMIFF Fodbold, forældregruppen, tidligere eller nuværende spillere, men vi udelukker bestemt ikke personer udenfor afdelingen.
 
Er du interesseret eller har yderligere spørgsmål til posten så ring eller skriv til Inge V. Kristensen på tlf.: 31 33 74 66 / mail: ik@ik-trading.dk, eller henvend dig til udvalget.

 
***********************************************************************************************************

Nytårsappel for Herre- og Dame senior.

Knap 30 mennesker var mødt op til en lille times bold i snevejret, efterfulgt af mad i klubhuset - rigtig flot opbakning!

Det blev også til lidt information omkring den kommende ...sæson og ikke mindst opstarten.
For både Herrer og Damer trænes der hver tirsdag i Albæk kl. 19.00 og i Korshøjhallen hver fredag kl. 22 (muligvis allerede 21.30 - info ved træneren). Dette er indtil sneen er væk og banerne bliver bedre at spille på!

 
***********************************************************************************************************

Julen er snart over os og på den anden side venter en ny og spændende sæson for SMIFF09 Fodbold og SMIFF09 som klub.

En klub som vores er helt afhængig af frivillige, der har lyst til at hjælpe til, så det hele kan hænge sammen.
Det gælder også i Fodboldudvalget, som står for planlægning og praktisk arbejde i årets løb for både ungdom og senior - udendørs og indendørs.
Vi mangler nogle forældre til ungdomsspillere og herre/dame senior spillere, der gerne vil have indflydelse og hjælpe med at gøre SMIFF til en bedre fodbold klub.
Her kommer der så en kraftig opfordring til at melde sig til fodboldudvalget.
Det drejer sig om 1 møde én gang om måneden, og man påtager sig de opgaver, man har tid til. Mere information omkring fodboldudvalget kan hentes ved at sende en mail til fodboldformand; Inge Kristensen på mail: ik@ik-trading.dk
 
Skulle der være nogen, der gerne vil deltage i arbejdet i hovedforeningen (Forretningsudvalget)
bliver der nu mulighed for det, da Formand, Næstformand og Kasserer ikke genopstiller på generalforsamlingen den 1. marts 2014.
Yderligere information omkring dette kan ske ved at skrive til hovedformanden, Christian Thomasen på mail: tcthomasen@c.dk
 
Fodboldudvalget ønsker alle en rigtig glædelig jul & godt nytår. Tak for i år!!***********************************************************************************************************
 

Lørdag d. 2. november 2013 blev receptionen i anledning af Asta Jensens 80 års fødselsdag afholdt.

Både nuværende og tidligere spillere, foreningsmedlemmer, venner og familie var mødt talstærkt op, for at ønske Asta tillykke.

Asta modtog mange gaver, og rigtig mange pæne ord, både i skrift og tale. Asta blev især takket for hendes mangeårige arbejde i Albæk klubhus både under det tidligere IFF og det nuværende SMIFF, for hendes fantastiske personlighed, varme væsen og ikke mindst kaffen på kanden.

Vi vil gerne takke alle der lagde vejen forbi Albæk klubhus, og dem der sendte deres opmærksomhed til fødselaren.

Tak for en god dag!! 
*************************************************************************************************************

AFSLUTNINGSFESTEN

Seniorafslutningsfesten fandt i år sted lørdag d. 26.10.2013 i Albæk forsamlingshus.

Fodboldformand Inge Kristensen bød velkommen til de ca. 60 deltagere. Sæsonen blev evalueret for alle holdne, og aftenen bød på gaver og taler til trænerne, holdlederne og spillerne.

Tusind tak for hjælpen til SMIFF Håndbold & tak for en god aften!!

Pokaler uddelt ved afslutningsfesten

Fidus:
Serie 4: Johan Pedersen
Serie 6: Richard Domino
Serie 2 damer: Anne Dorthe Nielsen

Fighter:
Serie 4: John Nielsen
Serie 6: Nikolaj Christensen
Serie 2 damer: Mathilde Andersen
7-mands damer: Mathilde Andersen

Træningsflid:
Serie 4: Rasmus Mikkelsen
Serie 6: Nikolaj Christensen
Serie 2 damer: Anne Pedersen

Årets spiller og kammerat:
Årets spiller 2013 Herrer: Jacob Christensen
Årets spiller 2013 Damer: Anne Dorthe Nielsen
Årets kammerat 2013 Herrer: Nikolaj Christensen
Årets kammerat 2013 Damer: Camilla Thomasen

 
Fidus!
Fighter!
Træningsflid!
Årets holdledere!
****************************************************************************************************
Fodbold Herrer oprykning til serie 4

Det blev til en 1-0 sejr for klubbens første hold, der søndag d. 20. okt. spillede hjemme på Albæk Stadion mod Spentrup.
En meget intens kamp der først blev afgjort 5 minutter før tid, da Casper Simonsen afgjorde kampen!
Dermed blev det til oprykning for klubbens førstehold, der rykker op som en af de bedste to'ere i regionen!

Et stort tillykke med oprykningen til holdet, trænerstaben Jørn Sørensen, Brian Sommer og holdleder Hans Ole Jensen.

 
INDEFODBOLD 18-10-2013
Første træningsdag fredag d. 25. oktober 2013 i Korshøjhallen.

Indendørsturneringen er i år i DBU regi.
Tjek DBU's hjemmeside for praktiske oplysninger: http://www.dbujylland.dk/Region_3/indefodbold.aspx
Følg SMIFF Fodbold på Facebook 28-09-2013
https://da-dk.facebook.com/pages/Smiff09-fodbold/187338444748191
 
Følg SMIFF fodbold på Facebook 22-09-2013
https://da-dk.facebook.com/pages/Smiff09-fodbold/187338444748191 
SMIFF's U11 drenge kunne til hjemmekampene på Albæk stadion d. 5. september 2013 trække i nyt og lækker spillertøj sponsoreret af Andelsekassen og Dagli Brugsen Harridslev.

U11 drenge siger tusind tak til Andelskassen og Dagli Brugsen Harridslev for spillertøjet!! 

 
SMIFF fodboldskole på Facebook 22-08-2011
Klik her...
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
SMIFF | Pilevej 6 Harridslev | 8930 Randers |